Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Підвищення кваліфікації з фінансового моніторингу професійних учасників фондового ринку у липні-серпні 2015 року

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


На виконання Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (1702-VII) (далі – Закон) Державний навчальний заклад післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму» (далі - Центр), як заклад, що належить до сфери управління Держфінмоніторингу, запрошує на підвищення кваліфікації  з фінансового моніторингу професійних учасників фондового ринку (ринку цінних паперів).

У проведенні навчання беруть участь  провідні експерти Держфінмоніторингу — розробники Закону, а також залучені фахівці Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Навчання в м. Києві (вул. Білоруська, 24) відбудеться в наступні терміни:

- з 07 по 10 липня 2015 року;

- з 25 по 28 серпня 2015 року.

Вартість навчання - 1350,00 грн., складання екзамену – 450,00 грн.

За результатами складання екзамену слухачі отримують документ про підвищеня кваліфікації встановленого зразка. Навчання проводяться за умови надходження заявок на участь та комплектації групи не меньше 7 слухачів.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. (044) 594-16-22, 594-16-24 та на офіційному сайті Центру finmonitoring.in.ua

Заявки на участь надсилаються за електронною адресою [email protected]
Поділитись: