Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Внесено зміни до Рішення НКЦПФР № 98 щодо розкриття регульованої інформації під час дії воєнного стану в Україні.

На сайті Комісії оприлюднено Рішення № 28/21/728/КОЗ від 10.06.2024 «Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 24 січня 2024 року № 98».

Рішення НКЦПФР № 98 від 24.01.2024 «Щодо розкриття регульованої інформації емітентами цінних паперів, особами, які надають забезпечення за такими цінними паперами та радниками з корпоративних прав під час дії воєнного стану в Україні» зазнало, зокрема, наступних змін:

1) в пункті 1 після слів «особливої інформації» доповнити словами «та іншої інформації)»;

2) пункт 3 викласти в такій редакції:

«3. Встановити, що з 01 січня 2024 року особлива інформація та інша інформація розкриваються відповідно до вимог Рішення № 608. Емітенти цінних паперів, які відносяться до підприємств, що становять суспільний інтерес, у яких на дату введення воєнного стану або на дату державної реєстрації створення юридичної особи (за умови, що державна реєстрація відбулася після дати введення воєнного стану), основний вид економічної діяльності, по данним Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, відповідав кодам Класифікації видів економічної діяльності (КВЕД) які зазначені у таблиці 1 (перелік у тексті рішення), розкривають особливу інформацію та іншу інформацію тільки шляхом подання до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Такі емітенти цінних паперів зобов’язані розкрити особливу інформацію та іншу інформацію шляхом розміщення на власному вебсайті та у базі даних особи, яка оприлюднює регульовану інформацію, протягом 90 днів після завершення дії воєнного стану.

Поділитись: