Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

НКЦПФР схвалено ПРОЄКТ Порядку функціонування КІС

06.09.2024 року НКЦПФР оприлюднено на офіційному сайті Проєкт рішення НКЦПФР «Про затвердження Порядку функціонування комплексної інформаційно-комунікаційної системи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку».

Проєктом передбачено скасування рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 05 жовтня 2021 року № 931 «Про затвердження Порядку функціонування комплексної інформаційної системи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку», зареєстроване в Міністерстві юстиції України 30 листопада 2021 року за № 1548/37170.

Текстом Проєкту передбачено визначення таких понять як комплексна інформаційно-комунікаційна система (КІС), технічного адміністратора КІС , мету та можливості впровадження КІС тощо. Також, проєктом визначені, зокрема, засади створення КІС, функціональне призначення КІС, забезпечення взаємодії між НКЦПФР та учасниками ринків капіталу, структура КIС, права та обов’язки технічного адміністратора та користувачів КIC, порядок функціонування КІС, а також вимоги до інформаційної безпеки.

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, 20 робочих днів з дня, наступного за днем оприлюднення схваленого Проєкту.

Ознайомитись з ПРОЄКТОМ - https://www.nssmc.gov.ua/document/?id=22142179 .

 

У разі наявності зауважень та пропозицій до Проєкту у членів ПАРД – просимо Вас надсилати такі пропозиції до 1 жовтня 2024 року включно з метою їх консолідації та подальшого направлення до НКЦПФР на мейл: [email protected] .

 

Також, нагадуємо, що ПАРД направлено офіційний запит до НКЦПФР щодо рішення Комісії від 02.09.2024 року № 17/21/1078/К03 «Щодо застосування засобів комплексної інформаційної системи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (КІС) в якості офіційного каналу зв’язку», у якому консолідовані актуальні питання від членів ПАРД щодо роботи КІС.

Після отримання відповіді від НКЦПФР, членів ПАРД буде проінформовано додатково.

 

Поділитись: